Issos rijdt rond in Madurodam!

Ter ere van ons 25 jarig jubileum rijdt sinds medio november een mini versie van onze karakteristiek gele vrachtwagen rond in de kleinste stad van Nederland.

Hier wordt, op een schaal van 1 op 25,  een beeld gegeven van een Nederlandse stad en de Nederlandse samenleving door middel van ruim 700 maquettes van gebouwen uit alle delen van Nederland.

Tot grote verrassing van de directie hebben onze medewerkers het passend gevonden hier een Issos vrachtwagen vijf jaar lang over de “snelweg” te laten rijden. Toeval of niet, maar deze weg loopt pal langs de mini versie van Schiphol! Zoals bekend zijn wij op de luchthaven betrokken bij diverse grote projecten.

Een heel ludiek idee, maar ook heel eervol. Wij overwegen bij het eerstvolgende bedrijfsfeest een uitgebreid bezoek aan Madodurodam te brengen!

 NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten