Met plezier ondersteunen wij opleidingen waar jonge mensen het mooie ambacht van meubelmaker en design leren. Zo hebben wij onlangs een grote partij gebruikte bureaubladen aan het Hout en Meubilerings College (HMC) Amsterdam gedoneerd. Deze bureaubladen zijn vervolgens verwerkt tot prachtig maatwerkmeubilair. Studenten hebben diverse uitvoeringen van het kastje Bergerac geproduceerd. Tijdens een expositie in het HMC is ook de route van het gebruikte materiaal in beeld gebracht. Duurzaamheid is ook bij het HMC een belangrijk onderdeel van het curriculum.

Waar mogelijk faciliteren wij jonge mensen in hun ambitie zich het vak van meubelmaker/designer eigen te maken. Sinds 1998 is Issos een SBB erkend leerbedrijf. Wij leiden jongeren op, waarvan sommigen, na afloop van hun opleiding, bij ons in dienst zijn getreden. In dit kader onderhouden wij ook goede relaties met het HMC.NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten