Medio 2019 heeft Issos de Europese Openbare Aanbesteding ‘Levering en installatie van Maatwerk- en Standaard Meubilair A-Pier’ van Royal Schiphol Group gegund gekregen. Deze omvangrijke gunning betreft het produceren, installeren en onderhouden van divers maatwerkmeubilair en standaard interieurelementen voor de nieuwe A-pier van deze internationale luchthaven.
Om toekomstige ambities te realiseren realiseert Amsterdam Airport Schiphol een nieuwe pier en terminal. Deze en andere nieuwbouwprojecten zijn ondergebracht in projectorganisatie Capital Programme. De inrichting van de nieuwe A-pier vormt een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.
Maandag 27 januari hebben Niels Kinneging (l) van Issos en Berry van Buren (r) van het Capital Programme de samenwerking tussen beide partijen in Aalsmeer onderschreven. Er is getoast op de goede samenwerking en een voorspoedig verloop van het project.
Issos is bijzonder trots dit omvangrijke project te mogen uitvoeren en ziet uit naar de samenwerking met alle stakeholders. De nieuwe A-pier staat gepland opgeleverd te worden eind 2020.NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten