Wij zijn kort geleden van start gegaan met een omvangrijk en eervol project in Amsterdam; het produceren, leveren en installeren van divers maatwerkmeubilair in de Centrale Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) aan de Oosterdokskade, de grootste bibliotheek van Nederland. Dit project is een samenwerking tussen Jo Coenen Architects & Urbanists, Arcadis en Issos.

De OBA wordt 10 jaar na de opening (7-7-2007) aangepast aan het veranderende gebruik van het gebouw. Er is behoefte aan meer studieruimte, voor zowel groepen als individuele leerders. Er komt een tweede presentatiezaal en de horecafaciliteiten worden uitgebreid.

Ook voor dit grootscheepse traject is het alle hens aan dek. Naar verwachting is de gehele verbouwing medio 2018 gereed. We houden u op de hoogte …..NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten