Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven heeft Issos gisteravond de eerste Maatwerk Award gewonnen. Deze Award, uitgereikt door Baars & Bloemhoff, is in het leven geroepen als blijk van waardering voor het vakmanschap en de kunde van interieurbouwers. De mannen en vrouwen die de ontwerpen van architecten en ontwerpers keer op keer omzetten in baanbrekende interieurs en oogstrelend meubilair. Waardering voor “de handen”.

De feestelijke avond vond plaats in het Broeinest EHV van B&B. Hier kunnen ontwerpers en makers van interieurs elkaar ontmoeten. Technisch Directeur Niels Kinneging ontving de Award in de categorie Zakelijk voor het project Duurzaam Bankkantoor 3.0 ABN AMRO in het Stadshart van Amstelveen. De vakjury was met name onder indruk van de diversiteit aan materialen en het innovatieve en vakkundige materiaalgebruik. De Award bestaat uit een grote bokaal met inscriptie en een mooi geldbedrag. Daarnaast natuurlijk eeuwige roem ……

De Publieksprijs is gevallen in de categorie Wonen.

Wij zijn trots op ons team dat deze Award zonder meer verdiend heeft. Dag in, dag uit produceren en installeren onze mensen toonaangevende interieurs en meubilair. Deze Maatwerk Award viert dit vakmanschap en dat juichen wij uiteraard toe. De Award is voor hen!

http://www.baars-bloemhoff.nl/uitreiking-maatwerk-awards-2018-cms-maatwerkawards2018_uitreiking

 

 NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten