Op dit moment spelen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus een grote rol in het dagelijks leven. In Nederland heeft de overheid drastische maatregelen getroffen om de gevolgen van het virus zo veel mogelijk te beperken.

Ook bij Issos nemen wij onze verantwoordelijkheid. Ten aanzien van onze medewerkers, opdrachtgevers en leveranciers streven wij naar de benodigde flexibiliteit bij de uitvoering van de werkzaamheden. Voor wie mogelijk hebben wij thuiswerken gefaciliteerd. De aanbevolen ’sociale afstand’ nemen wij in acht evenals de overige aanbevelingen. Wij volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM nauwgezet op. De gezondheid van onze medewerkers en die van bedrijven waarmee wij samenwerken staat bij ons voorop.

Volgens het laatste nieuws zet de bouwsector de werkzaamheden zo goed mogelijk voort. Wij volgen deze lijn en spannen ons maximaal in om de werkzaamheden zo goed mogelijk doorgang te laten vinden.  Waar nodig, brengen wij in overleg met opdrachtgevers en leveranciers wijzigingen in planningen en leveranties aan. Onze klanten staan wij zo veel mogelijk per mail of telefoon te woord of  via videoconferenties.Wij stellen alles in het werk om ook de continuïteit van de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers te waarborgen.

Onze projectleiders zijn zoals gebruikelijk ook mobiel bereikbaar. Ons kantoor in Aalsmeer is “normaal” geopend en bereikbaar.

 NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten