Maandag 19 juni jl. is de tentoonstelling “Waterbazen” officieel geopend. Issos heeft deze tentoonstelling ingericht in opdracht van Rijkswaterstaat, Ministerie van Infrastructuur en Mileu, naar een ontwerp van Tappan Communicatie. Op drie bijzondere locaties geeft deze tentoonstelling een gedetailleerd beeld van de Nederlandse strijd tegen het water en vertelt het verhaal van beroemde waterbouwkundigen. Ook worden de huidige gevaren van klimaatverandering voor Nederland onder de aandacht gebracht. De St. Bavokerk in Haarlem dient als hoofdlocatie, naast tentoonstellingen in het Cruquius Museum en het Rijnlandshuis in Spaarndam. De tentoonstelling duurt tot en met 17 september 2017.

Lees hier het artikel uit het Haarlems Dagblad van 20 juni 2017: 2017-06-20 Waterbazen Haarlems Dagblad (3)NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten