In veel van ons maatwerkmeubilair verwerken wij HI-MACS®.

HI-MACS® is een materiaal dat via een modern fabricageproces uit 75% natuurlijk mineraal en zuiver acryl wordt samengesteld. Het materiaal is homogeen van opbouw, niet poreus en is bestand tegen vlekken en chemische stoffen. Door de gesloten poriën is het materiaal zeer goed reinigbaar en daardoor zeer hygiënisch. Door de speciale samenstelling is het een materiaal dat een grenzeloos design mogelijk maakt en qua vormgeving en duurzaamheid aan alle wensen voldoet. HI-MACS® is thermisch vervormbaar en nagenoeg naadloos te verlijmen. Hierdoor zijn prachtige driedimensionale en organische vormen mogelijk.

Recent hebben wij maatwerkelementen met HI-MACS® geproduceerd en geleverd voor Amsterdam Airport Schiphol, OBA Amsterdam, KVK Utrecht en Floriworld Aalsmeer. Kijk voor deze projecten op onze website Issos Projecten

Als gespecialiseerd verwerker zijn wij aangesloten bij de HI-MACS® Quality Club. Deze club bestaat uit ervaren vakmensen en verwerkingsbedrijven. Alle leden ontvangen een eersteklas opleiding en worden individueel geschoold.

Voor de mogelijkheden van HI-MACS® klik op onderstaande link:

Toepassingen HI-MACS

 NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten