Donderdag jl. hebben wij opnieuw de finale bereikt van de Maatwerk Awards, editie 2019. Deze Award, in het leven geroepen door Baars & Bloemhoff, is een echte “makers” Award; het vakmanschap en handwerk van de makers van prachtig meubilair en opvallende interieurs in Nederland wordt hiermee gevierd. Wij zijn het hier van harte mee eens! http://www.baars-bloemhoff.nl/amsterdam-cms-20190418_132002

Tijdens de feestelijke bijeenkomst in Amsterdam Noord zijn in vijf categorieën de kandidaten uitgekozen voor de landelijke finale, later dit jaar. Issos is verkozen tot finalist in de categorie Zakelijk, regio Amsterdam. Het verkozen project is de herinrichting met uiteenlopend maatwerkmeubilair van de Openbare Bibliotheek Oosterdok, naast het Amsterdamse Centraal Station.Wij zijn trots ook aan dit prestigieuze project te hebben meegewerkt. https://www.issos.nl/projecten/herinrichting-oba-oosterdok-voltooid

De juryleden hebben vooral gelet op vakmanschap, maar ook materiaalgebruik en creativiteit in het ontwerp waren van belang. Het meubilair en interieur moesten esthetisch kloppen in verhouding, kleur, materiaalkeuze en vorm alsook in de omgeving en functionaliteit.

Vorig jaar zijn wij ook doorgedrongen tot de finale van de Maatwerk Award, editie 2018. Wij hebben toen zelfs deze Award gewonnen! We zien uit naar de landelijke finale om daar de andere finalisten en hun projecten te ontmoeten. Wordt vervolgd …..

 NIEUWS OVERZICHT

Lees hier het laatste nieuws over Issos! Aan welke projecten werken we op dit moment? Aan welke projecten gaan we werken? Welke projecten hebben we weer succesvol afgerond? Kortom, wat speelt er aan de Molenvlietweg in Aalsmeer?

Lees alle nieuwsberichten